English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: پنج شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٦

 

آمار بازدید

بازديدکنندگان امروز : 30
کل بازديدکنندگان : 157765
بازديدکنندگان آنلاين : 5


  چاپ        ارسال به دوست

اجرای طرح ضربت بهداشت محیط مرکز بهداشت سردشت ویژه ماه مبارک رمضان

مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی زیر ذره بین بازرسین بهداشت محیط سردشت

به گزارش محمدی مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان سردشت

اجرای طرح ضربت بهداشت محیط مرکز بهداشت سردشت ویژه ماه مبارک رمضان

مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی  زیر ذره بین بازرسین بهداشت محیط سردشت

طرح ضربت بهداشت محیط مرکزبهداشت سردشت ویژه ماه مبارک رمضان با مشارکت تمامی بازرسین این مرکز درسطح شهرستان اجرا شد .


سرپرست مرکز بهداشت سردشت در گفتگو با راوبط عمومی شبکه بهداشت ودرمان گفت: با توجه به حساسیت ویژه عرضع متنوع مواد غذایی وخدمات ویژه در ماه مبارک رمضان از قبیل افزایش عرضه وتقاضای بامیا وزولبیا ، آش وبرگزاری مجالس افطاری ، نظارت ، کنترل وبازرسی بهداشتی مراکز واماکن تهیه وتوزیع مواد غذایی در ماه مباک رمضان مستمر وبصورت شبانه روزی توسط بازرسین وکارشناسان بهداشت محیط مراکز شهری وروستایی انجام میشود که این بازرسیها در جلوگیری از بروز وشیوع بیماریهای مرتبط با غذا وآب از اهمیت زیادی برخوردار است . 


دکتر قادری در ادامه افزود: نظارت ها در ایام ماه مبارک رمضان در قالب برنامه تشدید نظارت وکنترل مراکزتهیه وتوزیع وفروش مواد غذایی واماکن عمومی در ساعت غیر اداری از ساعت 17 عصر آغاز وتا ساعت 24 شب ادامه دارد . در این برنامه کبابی ها، مراکز طبخ آش وغذاهای سنتی ، رستورانها وفست فودها ودست فروش ها مورد بازدید قرارمیگیرد.

گفتنی است دراین بازرسی ونظارت ها که در قالب سه تیم دو نفره مشارکت دارند مواد اولیه، زمان نگهداری، درجه حرارت وکلیه مراحل طبخ وآماده سازی وتوزیع غذا توسط همکاران بهداشت محیط مرکزبهداست سردشت بر اساس شیوه های جاری بازرسی وهمچنین بکارگیری با دستگاه پرتابل سنجش آیتم های تاثیر گذار مواد غذایی وهمچون شوری رطوبت PA و TPM روغن  مورد بررسی قرار میگیرد.


 


١١:٤٣ - 1396/03/28    /    شماره : ١٤٥٨٥    /    تعداد نمایش : ٨٥



خروج